FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels SAAB

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommel voor uw SAAB

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Je kunt bij ons betalen via overboeking, Creditcard, AfterPay en iDeal Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Remtrommels zelf demonteren

Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Gietijzer komt minder veel voor als component. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Remtrommels met wiellagers

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.