FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels SKODA

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remtrommel voor uw SKODA

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Remtrommels zelf demonteren

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOSUBARUMG.