FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remtrommels SMART

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels SMART

Remtrommels met wiellagers

Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto.

Werking van de remtrommel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERVW VOLKSWAGENSEATCITROENHONDA. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2747-S
20,55
55,53
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2747-S
20,55
55,53
incl. BTW

Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2747-S
20,55
55,53
incl. BTW