FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels SMART

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remtrommel voor uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder.

Remtrommels zelf demonteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.