FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels TOYOTA

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels met wiellagers

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een nieuwe remtrommel kopen bij RemOnderdelen gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto.

Remtrommel voor uw auto

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remtrommels zelf demonteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.