FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remtrommels VAUXHALL

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommels VAUXHALL

Remtrommels voor uw VAUXHALL bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAJAGUARPLYMOUTHPEUGEOTBEDFORD. Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen.

Remtrommels met wiellagers

Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen.

Werking van de remtrommel

Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.