Facebook

Remtrommels VOLVO

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Voor welk model VOLVO

Remtrommels VOLVO

Remtrommels met wiellagers

Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Werking van de remtrommel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFFIATVOLVOMINI. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remtrommels voor uw VOLVO bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
Remtrommel achterzijde
Artikelnr: 2333-S
127,46
310,88
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.