FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remtrommels VOLVO

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Remtrommel voor uw VOLVO

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remtrommels zelf demonteren

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISSANGYONGHONDASUZUKITOYOTA. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remtrommels met wiellagers

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan.