Facebook

Spoorstang CITROEN

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Voor welk model CITROEN

Spoorstang CITROEN

De juiste v vinden

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Spoorstang voor uw auto kopen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.