Facebook

Spoorstang FORD

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Voor welk model FORD?

Spoorstang FORD

De juiste v vinden

Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Producten
Spoorstang voorzijde, rechts
Artikelnr: 250227
40,44
70,94
incl. BTW

Spoorstang voorzijde, links
Artikelnr: 250226
40,44
82,53
incl. BTW

Spoorstang voorzijde, links
Artikelnr: 250226
40,44
82,53
incl. BTW

Spoorstang voorzijde, links
Artikelnr: 250226
40,44
82,53
incl. BTW