Facebook

Spoorstang GMC

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang GMC

De juiste v vinden

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Spoorstang voor uw auto kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Spoorstangen voor uw GMC bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?