Facebook

Spoorstang LINCOLN

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang LINCOLN

Spoorstangen voor uw LINCOLN bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

De juiste v vinden

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKDACIAVOLVOLDVBMW. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.