FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Spoorstang PEUGEOT

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

APK-afkeur spoorstang

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGHONDASEATGMCJEEPDODGE. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Spoorstang zelf monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.