Facebook

Spoorstang ROVER

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Voor welk model ROVER

Spoorstang ROVER

De juiste v vinden

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Spoorstang voor uw auto kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIABMWINFINITIMERCEDES-BENZ. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.