Facebook

Spoorstang SUZUKI

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstang SUZUKI

De juiste v vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIMERCEDES-BENZVOLVOPLYMOUTH. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Spoorstang voor uw auto kopen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en overboeking

Spoorstangen voor uw auto bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!