Facebook

Spoorstang VAUXHALL

Een spoorstang of wel stuurstang zit tussen wiel en stuurhuis, aan beide zijdes van de auto zit een spoorstang op de vooras.De spoorstang is eigenlijk de buitenste stuurkogel en binnenste stuurkogel aan elkaar geschroefd als het om de voorzijde gaat. Ook op de achteras van de auto zit een spoorstang deze is enkel uitgevoerd met rubbers of lagers aan weerszijde.

Voor welk model VAUXHALL

Spoorstang VAUXHALL

Spoorstangen voor uw VAUXHALL bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

De juiste v vinden

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intact te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Spoorstang voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELEXUSASTON MARTINALFA ROMEOKIA. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.