FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen AUDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw AUDI bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Speling op uw stabilisatorstang

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.