FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen HONDA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw HONDA bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw stabilisatorstang

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMGDODGEOLDSMOBILE. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.