Facebook

Stabilisatorstangen MG

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Voor welk model MG

Stabilisatorstangen MG

Stabilisatorstangen voor uw MG bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gietijzer komt minder veel voor als component. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIFORDSAAB. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.