FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels CADILLAC

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTLAND ROVERFORDDAIHATSUMERCEDES-BENZ. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

APK-afkeur stuurkogels

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CADILLAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, ATE, Jurid, Bosch, Textar, Lucas, ABS, Bendix, Rofren, Pagid en TRW Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Gietijzer komt minder veel voor als component.