Facebook

Stuurkogels CADILLAC BLS

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04.2006 tot heden
188
255
Sedan

Stuurkogels CADILLAC BLS

Stuurkogel zelf monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Een defect stuurkogel herkennen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Elke CADILLAC BLS heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Stuurkogels voor uw CADILLAC bestellen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAPORSCHEIVECORENAULTMINI. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.