FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels DACIA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw DACIA bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stuurkogel zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATMAZDAFORDPEUGEOT. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

APK-afkeur stuurkogels

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.