FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels DAEWOO

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Stuurkogels voor uw DAEWOO bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Stuurkogel zelf monteren

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.