Facebook

Stuurkogels DAF

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels DAF

Stuurkogel zelf monteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAF past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Een defect stuurkogel herkennen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.