FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels DAIHATSU

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stuurkogels voor uw DAIHATSU bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

APK-afkeur stuurkogels

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPORSCHEJEEPCADILLACBEDFORD. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.