FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels DAIMLER

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw DAIMLER bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Stuurkogel zelf monteren

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stuurkogels

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Jurid, ABS, Pagid, Zimmermann, Brembo, Lucas, Textar, Bosch en TRW Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.