FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels FIAT

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Brembo, Lucas, Rofren, Jurid, Textar, TRW, ABS, Bendix en Bosch De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Stuurkogel zelf monteren

Je kunt bij ons betalen via Creditcard en MisterCash Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Stuurkogels voor uw FIAT bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.