FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels HONDA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Stuurkogel zelf monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.