FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels ISUZU

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU past.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Stuurkogel zelf monteren

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.