Facebook

Stuurkogels JAGUAR

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels JAGUAR

Een defect stuurkogel herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTDACIAPLYMOUTHLAND ROVERBUICK. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Stuurkogel zelf monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Stuurkogels voor uw JAGUAR bestellen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Producten
Buitenste stuurkogel voorzijde, links
Artikelnr: 230984
35,48
90,97
incl. BTW

Buitenste stuurkogel voorzijde, rechts
Artikelnr: 230985
35,48
90,97
incl. BTW

Axiaalkogel voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 240592
33,92
84,79
incl. BTW