Facebook

Stuurkogels LANCIA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Voor welk model LANCIA

Stuurkogels LANCIA

Stuurkogels voor uw LANCIA bestellen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERMERCEDES-BENZSKODAGMCSAAB.

Stuurkogel zelf monteren

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Een defect stuurkogel herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.