FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels MERCEDES-BENZ

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

APK-afkeur stuurkogels

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZISUZUCITROENDACIACADILLACCHRYSLER. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.