FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels MG

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIDAEWOOIVECO. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Stuurkogel zelf monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.