FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels PORSCHE

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Stuurkogel zelf monteren

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.