FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels RENAULT

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOSAABCITROEN.

Stuurkogel zelf monteren

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.