FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels ROVER

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogel zelf monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Stuurkogels voor uw ROVER bestellen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stuurkogels

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gietijzer komt minder veel voor als component.