FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels SAAB

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Stuurkogel zelf monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADACHEVROLETHONDA. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.