Facebook

Stuurkogels SEAT

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Voor welk model SEAT

Stuurkogels SEAT

Een defect stuurkogel herkennen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogel zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDACIAALFA ROMEOMERCEDES-BENZ. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Producten
Buitenste stuurkogel rechts
Artikelnr: 230428
18,22
43,39
incl. BTW

Buitenste stuurkogel links
Artikelnr: 230018
22,37
57,37
incl. BTW

Buitenste stuurkogel links
Artikelnr: 230018
22,37
57,37
incl. BTW

Buitenste stuurkogel voorzijde, rechts
Artikelnr: 230695
20,12
46,80
incl. BTW

Axiaalkogel links of rechts
Artikelnr: 240010
22,98
56,04
incl. BTW

Axiaalkogel links of rechts
Artikelnr: 240010
22,98
56,04
incl. BTW

Axiaalkogel voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 240667
20,68
54,42
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.