FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels TOYOTA

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

APK-afkeur stuurkogels

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Stuurkogels voor uw TOYOTA bestellen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Stuurkogel zelf monteren

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.