FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels VAUXHALL

Een stuurkogel is een kogelgewricht die zorgt voor de verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit aan de wielzijde gemonteerd,deze wordt op de binnenste stuurkogel geschroefd.de binnenste stuurkogel wordt ook wel axiaalkogel genoemd en deze zit aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel kan men afstellen om de sporing van de auto te bepalen dit gebeurd bij het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw VAUXHALL bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

APK-afkeur stuurkogels

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Stuurkogel zelf monteren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.