FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ALFA ROMEO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw ALFA ROMEO

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Juiste wiellager voor uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTDAIMLERVAUXHALLVOLVO. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.