Facebook

Wiellagers AUDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model AUDI

Wiellagers AUDI

Wiellagers die geluid maken

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Wiellagers kopen AUDI

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.