FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers AUDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw AUDI

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Perslagers voor uw auto

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Verschillende wiellagers op uw auto

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.