Facebook

Wiellagers BMW

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model BMW

Wiellagers BMW

Wiellagers die geluid maken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.