Facebook

Wiellagers CHEVROLET

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model CHEVROLET

Wiellagers CHEVROLET

Wiellagers op uw auto

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen.

Wiellagers die geluid maken

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers kopen auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.