FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers CHEVROLET

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw CHEVROLET

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Perslagers voor uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Verschillende wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.