Facebook

Wiellagers CHRYSLER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model CHRYSLER

Wiellagers CHRYSLER

Wiellagers die geluid maken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ATE en Lucas De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen auto

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De wegligging is een stuk minder.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.