FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers CHRYSLER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Juiste wiellager voor uw CHRYSLER

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden.

Perslagers voor uw auto

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Verschillende wiellagers op uw auto

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.