FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers CITROEN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw CITROEN

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Verschillende wiellagers op uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Juiste wiellager voor uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.