Facebook

Wiellagers CITROEN

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model CITROEN

Wiellagers CITROEN

Wiellagers kopen CITROEN

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wiellagers die geluid maken

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Demonteren is geen lastige klus. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Producten
Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 200994
44,32
113,65
incl. BTW

Wiellagerset links of rechts
Artikelnr: 200514
23,01
57,54
incl. BTW

Wiellagerset links of rechts
Artikelnr: 200514
23,01
57,54
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.