FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DACIA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw DACIA

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Juiste wiellager voor uw auto

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACDAFKIA.