FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAEWOO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Perslagers voor uw DAEWOO

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Verschillende wiellagers op uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Juiste wiellager voor uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.