Facebook

Wiellagers DAF

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers DAF

Wiellagers kopen DAF

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.

Wiellagers die geluid maken

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.