FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wiellagers DAIHATSU

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagers DAIHATSU

Wiellagers die geluid maken

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de DAIHATSU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIDAIMLERDS. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Demonteren is geen lastige klus.

Producten