FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAIHATSU

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Perslagers voor uw DAIHATSU

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Juiste wiellager voor uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.