FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAIMLER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Verschillende wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCSUBARUDODGEMAZDAVOLVO. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Juiste wiellager voor uw DAIMLER

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Perslagers voor uw auto

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.