Facebook

Wiellagers DODGE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Voor welk model DODGE

Wiellagers DODGE

Wiellagers kopen DODGE

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOSUBARUJAGUARCADILLAC. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Wiellagers op uw auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wiellagers die geluid maken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Producten
Wiellagerset voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201594
112,72
281,81
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.